met onze VR Game in ‘T STEDELIJK MUSEUM Amsterdam

met onze VR Game in ‘T STEDELIJK MUSEUM Amsterdam

Op 3 November 2017 konden mensen een peak preview zien van onze VR experience en VR website: ” Are You There?”

In het kader van Worlding the Brain, van Professor film en media studies, Patricia Pisters.  Nevejan vertelde over het transmediaproject IYANTWAY in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Ons project wordt gedragen en ontwikkeld door zoveel teams en mensen inmiddels, het is een zoektocht met een hoog zwaan- kleef- aan gehalte. We kunnen niet genoeg onze dankbaarheid uiten die we voelen voor deze ongelofelijk dedicated groep van bijzondere kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers. Jullie maken het onderzoek niet alleen alsmaar dieper en grondiger, maar het is ook een groot feest om met jullie te werken:

Willemijn Cerutti, Marieke Nooren, Vera Born, Rogerio Lira,  Wouter Rouoff, Roeland, Niki Smit, Simon, Rik&Rik, Margreet Ploegmakers, Herman Schippers, Kim van Oostrom, Steven Claus, Sven Goedbloed, Chantal, Patricia Pisters, Moniker, Linde van Schuppen, Ruud Lanfermeijer, Bobby Groot, HKU Lectoraat Performatieve Maakprocessen, KNAW, Spui25, Barbara Coolen e.v.a.

VR Game is ontwikkeld door Monobanda Play.

VR Website door InspectorV.

Hieronder een foto impressie van de geweldige avond door fotograaf Tomek Darsu Aaron.

 

navigate_before
navigate_next