Sem

ik ben er niet (helemaal bij)

SEM & NIRAV CHRISTOPHE
BOEK

Sem:

“Dit verhaal gaat over Yara. Yara is een normaal meisje zoals ieder meisje. Ze lacht, roddelt, is verliefd, liegt, zingt, doet, leest, drinkt, shopt, heeft hoofdpijn, is moe. Haar moeder vindt Yara maar een dromerig type. Altijd staren en nooit eens opletten! Maar Yara is niet de enige. Jij doet het en ik doe het, maar toch! Ineens klapt je leven zo om, dat het soms lastig is om het weer op te pakken….”

Achterflap van Sem’s boek: Ik ben er niet (helemaal bij)

Sem is een dromerig meisje van 12 jaar, dat graag hardloopt. Tijdens een wedstrijd op haar tiende kreeg ze echter een aanval en sindsdien heeft ze absences. Ze heeft veel last van de medicijnen en probeert op een lage dosis te blijven, maar dat betekent dat ze nog wel aanvallen heeft. En hoofdpijn daarna. En moe is. Sem vindt het raarste dat mensen ineens ergens anders staan als ze een absence heeft. Als ze terugkomt is de hele wereld veranderd.

Sem schreef een blog over haar absences. Nirav Christophe heeft deze met haar uitgewerkt tot een boek. Ze zijn samen naar Ron van Roon gegaan, de beroemde boekontwerper van onder andere de boeken van Arnon Grunberg.

Tijdens de intieme presentatie heeft Sem het eerste boek overhandigd aan haar oma en heeft ze een signeersessie gehouden.

Klik hieronder op de knop om de VR ruimte van Sem te bekijken!