Components

Onderdelen van het project

If You Are Not There, Where Are You? is een zogenaamd transmedia project: alle onderdelen samen vertellen één verhaal. Het verhaal over waar je bent, als je er even niet bent.

ONDERZOEK- Artistic research, we koppelen ieder kind/jongere aan haar of zijn eigen kunstenaar en in co-creatie verbeelden en verklanken zij deze  ervaring. Er is een research film van 40 minuten (Engels ondertiteld) over dit onderzoek en in december 2017 komt hierover een boek uit bij de HKU (Nederlands en Engels). Op verzoek kunnen wij de film vertonen en het boek kan HIER besteld worden. Het onderzoek gaat in 2018 internationaal door.

VR EXPERIENCE- Naar aanleiding van het onderzoek hebben we een VR experience ontworpen met Monobanda PLAY, waarin je zelf de werelden gaat ervaren waar je kunt zijn, als je even weg bent.

VR WEBSITE- We verzamelen de verbeeldingen en verklankingen in een VR omgeving, in samenwerking met InspectorV. Hier houden we ook  iedereen op de hoogte van het onderzoek en de uitkomsten van If You Are Not There, Where Are You?

INSPIRATIE AVONDEN- We organiseren geregeld openbare inspiratie avonden, waar niet alleen wij vertellen over If You Are Not There, Where Are You?, maar ook partners van ons en bevriende kunstenaars en wetenschappers vertellen over hun eigen onderzoek. Je kunt de data vinden onder NEWS. Ook kun je daar onze  optredens op allerlei kunst, film- en wetenschap festivals vinden.

DOCUMENTAIRE FILM- In 2018 in 2018 gaat het maakproces van de documentaire film ‘Ik ben er even niet’ van Maartje Nevejan en Cerutti film van start, in samenwerking met de VPRO.

DIGITALE CAMPAGNE- In 2018 zal er, in samenwerking met Studio Moniker, een digitale campagne ontworpen worden voor If You Are Not There, Where Are You?