Components

Onderdelen van het project

If You Are Not There, Where Are You? is een zogenaamd transmedia project: alle onderdelen samen vertellen één verhaal. Het verhaal over waar je bent, als je er even niet bent.

ONDERZOEK– Artistic research, we koppelen ieder kind/jongere aan haar of zijn eigen kunstenaar en in co-creatie verbeelden en verklanken zij deze  ervaring. Er is een research film van 30 minuten (Engels ondertiteld) over dit onderzoek en een publicatie van het HKU Lectoraat Performatieve Maakprocessen (Nederlands en Engels). Op verzoek kunnen wij de film vertonen en het boek kan HIER besteld worden. 

VR INSTALLATIE– Naar aanleiding van het onderzoek hebben we een VR experience ontworpen met Monobanda PLAY, waarin je zelf de werelden gaat ervaren waar je kunt zijn, als je even weg bent.

VR WEBSITE– We verzamelen de verbeeldingen en verklankingen in een VR omgeving, in samenwerking met InspectorV. Hier houden we ook  iedereen op de hoogte van het onderzoek en de uitkomsten van If You Are Not There, Where Are You?

INSPIRATIE AVONDEN- We organiseren geregeld openbare inspiratie avonden, waar niet alleen wij vertellen over If You Are Not There, Where Are You?, maar ook partners van ons en bevriende kunstenaars en wetenschappers vertellen over hun eigen onderzoek. Je kunt de data vinden onder NEWS. Ook kun je daar onze  optredens op allerlei kunst, film- en wetenschap festivals vinden.

DOCUMENTAIRE FILM– De documentaire Ik ben er even niet gaat op 19 juni 2019 in première. Daarna gaat de film in bioscooprelease en is te zien in verschillende bioscopen in Nederland.

DIGITALE CAMPAGNE- In 2018 zal er, in samenwerking met Studio Moniker, een digitale campagne ontworpen worden voor If You Are Not There, Where Are You?