SPECIAL EVENT: Opening tentoonstelling

SPECIAL EVENT: Opening tentoonstelling

Op 25 juni wordt de tentoonstelling Mapping the Experience geopend in het Beautiful Distress House in Amsterdam. Tijdens de researchperiode van dit project zijn tien kinderen aan kunstenaars gekoppeld om hun absence ervaring te verbeelden. Al deze kunstwerken zijn tijdens deze tentoonstelling te zien. Daarnaast kun je ook de VR-installatie In My Absence ervaren en kun je de onderzoeksfilm bekijken.

De opening wordt feestelijk ingeleid door het panel Astronauten van de binnenwereld. Kunstenaars, wetenschappers, kaartenmakers, goochelaars en filosofen gaan met elkaar in gesprek over het in kaart brengen van de binnenwereld. Voorafgaand is de film Ik ben er even niet te zien in EYE. Aanmelden voor de opening kan door te mailen naar vera@ceruttifilm.nl.

Informatie opening + filmvertoning
17:00 – 18:45 uur Filmvertoning in zaal 2 van EYE. Regisseur Maartje Nevejan leidt de film in. (ENGELSE VERSIE). IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam. Klik hier om kaarten te kopen.
19:00 – 20:00 uur Soep en brood in het Beautiful Distress House, Ms van Riemsdijkweg 41a, Amsterdam Noord.
20:00 – 21:30 uur Panel Astronauten van de binnenwereld. (ENGELS/NEDERLANDS)

Informatie tentoonstelling
Open: Van 26 juni tot 14 juli, woensdag tot zondag, 11:00 – 17:00 uur
Locatie: het Beautiful Distress House in Amsterdam Noord, Ms. van Riemsdijkweg 41a, naast de NDSM-pont. Daarna reist de tentoonstelling door naar Utrecht en Nijmegen.

Heb je zelf absences of wil je als kunstenaar graag meewerken aan dit project? We houden live-mapping sessies gedurende drie weken, waarin we absence ervaringen in kaart brengen. Heb je hier interesse in, mail dan naar vera@ceruttifilm.nl.